Verwijder een werkruimte veilig
Begrijp wat er wordt verwijderd en controleer uw openbare links voordat u een werkruimte verwijdert.
Bijgewerkt
De verwijdering is definitief
Als u een werkruimte verwijdert, worden ook de testimonials ervan verwijderd. Dit is niet hetzelfde als testimonials privé maken of overstappen naar een andere werkruimte. Download alle bestanden die u nodig heeft en bekijk de openbare formulieren, widgets, koppelingen naar aangepaste domeinen en QR-codes die ervan afhankelijk zijn voordat u verdergaat.
Als u alleen wilt stoppen met het weergeven van een testimonial, gebruikt u in plaats daarvan de schakelaar Openbaar. Als u niet zeker weet welke werkruimte eigenaar is van een insluiting, controleer dan eerst de dashboardconfiguratie ervan.
Verwijder de juiste spatie
- Open de werkruimte die u wilt verwijderen en bevestig de naam en het openbare adres.
- Open Werkruimte-instellingen → Geavanceerd. Scroll naar Gevarenzone.
- Lees de waarschuwing naast Deze werkruimte verwijderen. Ga alleen verder als u van plan bent deze werkruimte en alle testimonials ervan te verwijderen.
- Gebruik Deze werkruimte verwijderen en voltooi de dashboardbevestigingen. Als de actie niet beschikbaar is, vraagt u de eigenaar van de werkruimte om uw rechten te controleren.
Na verwijdering
Controleer uw eigen website op insluitingen en links die naar de verwijderde werkruimte verwijzen. Verwijder of vervang ze. Afgedrukte QR-codes en eerder verzonden berichten kunnen niet automatisch worden bijgewerkt door een spatie te verwijderen.
Het verwijderen van een werkruimte is geen stap voor het annuleren van de factuur. Beheer abonnementen en facturering afzonderlijk via Accountinstellingen.